Reparatie Witgoed in Hoogeveen? Witgoed Stroeve is actief in de gehele regio Hoogeveen. Witgoed Stroeve is gespecialiseerd in de reparatie van uw wasmachine, wasdroger, koelkast, vrieskist, vaatwasser, magnetron, oven, fornuis of afzuigkap. Bij Witgoed Stroeve is uw apparatuur in goede en vertrouwde handen. U kunt met al uw witgoedproblemen bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring in de reparatie van witgoed zorgen wij voor een snelle en efficiënte oplossing.

Reparatie wasmachines

Start uw wasmachine niet? Blijft het water koud, of lekt het uit de wasmachine? Maakt uw wasmachine vreemde geluiden? Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw wasmachine. Wij controleren met plezier of het pluizenfilter schoon is en of er misschien elektriciteitsproblemen zijn … kortom: wij analyseren het probleem en lossen het graag voor u op.

Meer informatie: reparatie wasmachines

reparatie koelkast wasdroger hoogeveen

Reparatie wasdrogers

Draait uw wasdroger niet meer? Wordt de was niet droog genoeg, of ruikt die branderig na het drogen? Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw wasdroger. Wij controleren met plezier voor u of het filter nog naar behoren werkt en of de warmtewisselaar nog functioneert … kortom: wij analyseren het probleem en lossen het graag voor u op.

Meer informatie: reparatie wasdrogers

Reparatie koelkasten

Stinkt uw koelkast? Maakt uw koelkast rare geluiden of koelt hij uw producten niet voldoende? Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw koelkast. Wij controleren of er geen verstoppingen zijn en of de thermostaatknop naar behoren werkt … kortom: wij analyseren het probleem en lossen het graag voor u op.

Meer informatie: reparatie koelkasten

reparatie vaatwasser hoogeveen

Reparatie vrieskisten

Maakt uw vriezer rare geluiden? Vriest hij erg aan of net niet voldoende? Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw vrieskist. Wij controleren voor u of de no-frostvrieskast koud genoeg wordt en of hij naar behoren werkt … kortom: wij analyseren het probleem en lossen het graag voor u op.

Meer informatie: reparatie vrieskisten

Reparatie vaatwassers

Blijft er water in uw vaatwasser staan? Wordt de vaat niet goed schoon, of is er sprake van kalk- of corrosieaanslag op uw servies? Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw vaatwasser. Wij controleren of het water in uw vaatwasser warm genoeg wordt en of de gaten in de sproeiarmen vrij zijn … kortom: wij analyseren het probleem en lossen het graag voor u op.

Meer informatie: reparatie vaatwassers

reparatie wasdroger wasmachine hoogeveen

Reparatie magnetrons

Werkt uw magnetron niet naar behoren? Valt de stroom uit, of wordt het voedsel in de magnetron niet warm? Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw magnetron. Wij analyseren het probleem en lossen het graag voor u op.

Meer informatie: reparatie magnetrons

Reparatie ovens

Verwarmt uw oven niet goed, of is het bakresultaat onvoldoende? Komen er vreemde geluiden of geuren uit uw oven? Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw oven. Wij controleren uw oven op kalkaanslag. Ook controleren wij of de thermostaat werkt … kortom: wij analyseren het probleem en lossen het graag voor u op.

Meer informatie: reparatie ovens

reparatie witgoed hoogeveen

Reparatie fornuizen en kookplaten

Valt uw fornuis of kookplaat steeds uit, of werken die helemaal niet meer? Veroorzaken ze kortsluiting, of maken ze veel lawaai? Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw fornuis of kookplaat. Wij controleren de elektronische ontstekingen. Ook kijken we of de touchscreenbediening nog functioneert … kortom: wij analyseren het probleem en lossen het graag voor u op.

Meer informatie: reparatie fornuizen

Reparatie afzuigkappen

Zuigt uw afzuigkap niet goed meer af, of werkt hij helemaal niet meer? Maakt de motor vreemde geluiden? Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw afzuigkap. Wij controleren of de filters schoon zijn … kortom: wij analyseren het probleem en lossen het graag voor u op.

Meer informatie: reparatie afzuigkappen

Actief in regio Hoogeveen

Wij zijn actief in de complete regio Hoogeveen: Pesse, Fluitenberg, Hollandscheveld, Noordscheschut, Elim, Nieuwlande, Nieuweroord, Nieuw Moscou, Tiendeveen, Pesse, Stuifzand.

Wat doen wij?

Ziet u zelf geen oplossing voor de reparatie van uw witgoed? Schakel ons dan in! Via onze website maakt u snel en makkelijk een afspraak. Daarna gaan wij aan de slag en analyseren het probleem. Aan de hand van deze informatie stellen wij een plan van aanpak op, dat we met u bespreken en toelichten. En vervolgens natuurlijk uitvoeren.

Direct een afspraak maken?

Een storing meldt u rechtstreeks via onze website. Hier geeft u aan welke datum uw voorkeur heeft voor een afspraak. Is reparatie aan huis niet mogelijk, dan verrichten wij de werkzaamheden in onze eigen werkplaats in Gramsbergen.

reparatie witgoed emmen hardenberg coevorden

Tijd voor nieuwe apparatuur?

Wanneer de kosten voor reparatie te hoog zijn kunt u bij Witgoed Stroeve ook terecht voor de aankoop van een nieuwe apparaat. Wij hebben een uitgebreid assortiment met wasmachines en -drogers, koel- en vrieskisten, vaatwassers, magnetrons, ovens, fornuizen, kookplaten en afzuigkappen.