Voor afzuigkap reparatie van uw kapotte of weigerende afzuigkap kunt u terecht bij Witgoed Stroeve. Wij zijn actief in de regio Hoogeveen, Emmen, Hardenberg en Coevorden.

Afzuigkap reparatie bij veel voorkomende problemen

Herkent u één van deze problemen:

  • Afzuigkap zuigt niet goed af
  • Afzuigkap doet niets meer
  • Motor afzuigkap maakt vreemde geluiden

Soms is afzuigkap reparatie niet noodzakelijk

Ervaart u een probleem met de afzuiging dan kunt u het filter reinigen. Vaak verhelpt u hiermee het probleem. U haalt het filter uit de afzuigkap waarna u deze met een ontvettend middel schoonmaakt. Is het filter van metaal gemaakt dan draait u deze mee in de vaatwasser. Is het probleem nog niet verholpen?

Afzuigkap reparatie uit laten voeren door Witgoed Stroeve

Komt u er zelf niet uit dan schakelt u Witgoed Stroeve in. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van alle soorten witgoed en verwante apparaten zoals de afzuigkap. U kunt uw storing bij ons melden waarna wij bij u thuis (of op locatie) komen om een analyse van het probleem te maken. Vervolgens bepalen wij in samenspraak wat de beste manier is om het probleem op te lossen.

Direct uw storing melden

U kunt direct uw storing melden via onze website. Hierbij geeft u een datum aan waarbij u op voorkeur een afspraak maakt! Vervolgens komen wij bij u langs om een analyse van de situatie te maken en het probleem op te lossen. U kunt natuurlijk gewoon even bellen en informeren naar onze afzuigkap reparatie. 

reparatie witgoed emmen hardenberg coevorden

Verkoop van afzuigkappen

Naast Afzuigkap reparatie verkopen wij ook afzuigkappen. Het kan zijn dat uw afzuigkap aan vervanging toe is? Het kan ook zijn dat u het simpelweg tijd vindt voor een nieuwe afzuigkap.  Wij maken een offerte op maat aan de hand van uw wensen. Mits akkoord leveren wij de afzuigkap op locatie. Deze wordt geïnstalleerd waarna de oude afzuigkap plus het afval wordt afgevoerd.

Contact

Heeft u nog vragen over onze afzuigkap reparatie? Neem gerust contact met ons op.