Is uw fornuis, keramische kookplaat of inductiekookplaat kapot? Geeft de kookplaat een storing en weet u niet hoe dit opgelost moet worden? Witgoed Stroeve is gespecialiseerd in fornuis reparatie en de verkoop van kookplaten en fornuizen. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Hardenberg.

Storingen en problemen met de kookplaat

  • Mijn kookplaat veroorzaakt kortsluiting
  • De elektronische ontsteking werkt niet meer
  • Kookplaat werkt helemaal niet meer
  • De kookplaat geeft een storingscode
  • De kookplaat maakt veel lawaai
  • De zones van de kookplaat gaan steeds uit

Bovenstaande problemen geven een indruk van de problemen die kunnen ontstaan. Niet alle mogelijke problemen zijn benoemd.

Fornuis reparatie niet altijd noodzakelijk

Bij de volgende problemen kunt u hoogstwaarschijnlijk zelf de oplossing vinden:

De elektronische ontsteking werkt niet meer

Door de stekker van de kookplaat ongeveer vijf minuten uit het stopcontact te verwijderen, reset u de kookplaat. Na het terugplaatsen van de stekker in het stopcontact zou de elektronische vonkontsteking weer moeten werken.

Kookplaat reageert niet op touchscreenbediening.

U kunt het beste de stekker gedurende vijf minuten uit het stopcontact verwijderen zo wordt de kookplaat gereset. Na het terugplaatsen van de stekker zou de kookplaat weer moeten werken.

Fornuis reparatie of kookplaat reparatie

Komt u er zelf niet uit dan schakelt u Witgoed Stroeve in. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van alle soorten witgoed en verwante apparaten. U kunt uw storing bij ons melden waarna wij bij u thuis (of op locatie) komen om een analyse van het probleem te maken. Vervolgens bepalen wij in samenspraak wat de beste manier is om het probleem op te lossen.

Direct uw storing melden

U kunt direct uw storing melden via onze website. Hierbij geeft u een datum aan waarbij u op voorkeur een afspraak maakt! Vervolgens komen wij bij u langs om een analyse van de situatie te maken en het probleem op te lossen. U kunt  nauurlijk ook gewoon even bellen wanneer u graag een fornuis reparatie wilt laten uitvoeren. 

reparatie witgoed emmen hardenberg coevorden

Naast fornuis reparatie verkopen wij ook kookplaten en fornuizen

Soms is fornuis reparatie niet de oplossing. Het kan zijn dat uw kookplaat of fornuis aan vervanging toe is? Of wellicht vindt u het simpelweg tijd voor een nieuw fornuis. Witgoed Stroeve verkoopt kookplaten. Wij maken een offerte op maat aan de hand van uw wensen. Mits akkoord leveren wij de kookplaat op locatie. Deze wordt geïnstalleerd waarna de oude kookplaat plus het afval wordt afgevoerd.

Contact

Heeft u nog vragen over fornuis reparatie of iets anders? Neem gerust contact met ons op.