Voor vriezer reparatie en verkoop van vrieskisten kunt u terecht bij Witgoed Stroeve. Ons onderhoudsgebied strekt uit in de regio Emmen, Hoogeveen, Hardenberg en Coevorden.

Problemen met uw vrieskist en zoekt u iemand voor uw vriezer reparatie?

Loopt u tegen problemen aan met uw vrieskist? Herkent u een van onderstaande problemen, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk vriezer reparatie nodig.

  • Vriest de vriezer producten onvoldoende in?
  • Springt het alarm van de vriezer aan?
  • Maakt uw vriezer erg veel geluid (of raar geluid)
  • Maakt de vriezer een borrelend geluid
  • Vriest de vriezer erg aan (overdreven ijsvorming)?

Er zijn een aantal zaken die u zelf op kunt lossen

Alarmlampje op de vriezer brandt

Heeft u de vriezer ontdooid dan blijft het alarmlampje branden totdat de inhoud van de vriezer op de juiste temperatuur is.

Reparatie en verkoop vriezers Emmen, Coevorden en Hardenberg

No-Frost Vrieskast wordt niet koud genoeg en geeft alarm af

U kunt het beste de vriezer eerst helemaal ontdooien en vervolgens 48 uur met de deur open laten staan. Hierna zou de vriezer weer normaal moeten functioneren.

Probleem niet opgelost? Wij verzorgen uw vriezer reparatie

Lost bovenstaande oplossing uw probleem niet op of staat uw probleem niet beschreven? Grote kans dat uw specialistische kennis nodig bent om het probleem te achterhalen. Witgoed Stroeve is gespecialiseerd in vriezer reparatie en vrieskasten reparatie .

Direct uw storing melden

U kunt direct uw storing melden via onze website. Hierbij geeft u een datum aan waarbij u op voorkeur een afspraak maakt! Vervolgens komen wij bij u langs om een analyse van de situatie te maken en het probleem op te lossen.

reparatie witgoed emmen hardenberg coevorden

Naast vriezer reparatie ook verkoop van vrieskisten

Wilt u graag een nieuwe vriezer/vrieskist of koelvriescombinatie aanschaffen? Dat kan! Wij bieden namelijk niet alleen vriezer reparatie aan, maar ook verkoop van vriezers en vrieskisten.

Wij verzorgen de verkoop van vriezers en vrieskisten. Afhankelijk van uw wensen krijgt u een offerte op maat. Wij leveren de vriezer/vrieskist vervolgens bij u op locatie. Alle apparatuur wordt aangesloten en indien gewenst (ingebouwd). Wij zorgen tevens voor de afvoer van de oude apparaten en het verpakkingsmateriaal.

Contact

Heeft u nog vragen over onze vriezer reparatie service? Schroomt u niet om contact met ons op te nemen.